O nama

AFM d.o.o., punog imena Ametros Facility Management, je poduzeće čija je osnovna djelatnost pružanje usluga iz domene facility managementa, energy managementa i management konzaltinga koristeći tehnologiju, iskustvene smjernice i važeće europske norme modernog upravljanja imovinom.

Misija nam je dobrim primjerom u praksi podizati svijest o prednostima koncepta integriranog facility managementa kao budućnosti tehničkog upravljanja poslovnim nekretninama te sa stajališta upravljanja ljudskim resursima postaviti daleko više standarde etike u poslovanju kao i savjesnog i održivog gospodarenja resursima.

Započeli smo sa radom 2012. godine i sljedećih godina kao ekspertni dio grupacije Phrixus poduzeća preuzeli poslove izgradnje sustava upravljanja prema najnovijim standardima (integrirani ISO sustav, EN 15221, CAFM podrška) te savjetovanja i upravljanja održavanjem na brojnim poslovno-komercijalnim i turističkim objektima u RH i BiH. Uspješnost u brojnim do sad odrađenim poslovima jedina je prava garancija budućim klijentima da je AFM d.o.o. ozbiljan i pouzdan poslovni partner, uz činjenicu da smo već nekoliko godina dobitnici međunarodno priznate oznake ekonomske kvalitete poslovnog subjekta te se nalazimo unutar 5% najboljih poslovnih subjekata u Republici Hrvatskoj.

Prepoznatljivost našeg tima i kvaliteta usluge razlog su dobivanja povjerenja od naših klijenata te uvijek ističemo naše viđenje facility management usluge kao izgradnje dugoročnog partnerskog odnosa s klijentom. Pri tome partnerskom odnosu istinski držimo do obostrane potpune transparentnosti i profesionalne komunikacije.

Izvanredna troškovna racionaliziranost te stvarna kompetencija stečena u vrlo zahtjevnim prilikama i neprilikama domaćeg poslovnog okruženja kao i u izazovima širenja poslovanja na zemlje u okruženju temelji su naše dodane vrijednosti i glavne konkurentske prednosti.


AFM d.o.o. za usluge, sjedište: 12. Vrbik 14, Zagreb, OIB: 11593062731, MB: 2887371, poslovna jedinica 1: Vukovarska 271, Zagreb. Tvrtka je upisana u sudski registar kod Trgovačkog suda u Zagrebu pod brojem 080799763. Temeljni kapital u iznosu od 1.000.000,00 kn uplaćen je u cijelosti. Član uprave Željko Kučiš, direktor, zastupa tvrtku pojedinačno i samostalno. ŽIRO RAČUN :2402006–1100628378, otvoren kod Erste&Steiermärkische Bank d.d. Rijeka, Jadranski trg 3a.